Multisite

Godkänd Bilverkstad med multisite

Publicerad: 16 Juni 2022

Från och med den 1 april i år blev det möjligt att ansluta sig med s k multisite-lösning till Godkänd Bilverkstad. Vad innebär det för en verkstadskedja?

  • Kedjans interna kontrollsystem kan garantera årskontrollerna av Godkänd Bilverkstad. Detta säkerställs genom en årlig revision av huvudkontorets kontrollsystem.

     

  • Därpå krävs enbart extern årlig kontroll på 10% av kedjans verkstäder.

     

  • Om du har KlarOK Multi-site vet du att dina verkstäder fyller alla lagkrav och Godkänd Bilverkstad. Det medför att du sparar upp till 90% av kedjans kostnader för årlig kontroll!

Om du redan har ett annat system för att hjälpa verkstäderna med laguppfyllnad och kvalitet kan du ladda upp dessa dokument i KlarOK. På det viset sparar du bort dubbeldokumentation av jobb som redan utförts. Samtidigt hjälper KlarOK dig med bitar som du behöver komplettera med.

Om KlarOK

KlarOK är systemet som ser till att din verkstad blir dokumenterad på rekordtid.

  • Om du skall sälja din verkstad kan du med KlarOK enkelt visa att all dokumentation finns på plats och att verkstaden är ett säkert köp.
  • Om du skall köpa en verkstad kan du med KlarOK snabbt se om företaget har vad som krävs för att överleva.

Kontakta oss för att få en gratis demo på 15 minuter. Det kan spara dig många tusenlappar, grått hår och sköna hemmakvällar.

Vill du också göra din verkstad mer lönsam eller bli snabbt klar och OK för Godkänd Bilverkstad?

KlarOK tar dig från noll till alla dokument du behöver. Du får snabb hjälp, full koll och ro i sinnet. Så att du kan jobba med viktigare saker.
JUST NU

Ackrediterat system. Stöds för snabb revision av: