ABR Reservdelar

ABR Reservdelar sätter ihop koncept för snabb Godkänd Bilverkstad med KlarOK och KBV

Publicerad 2021-02-02

Olle Boréus, ABR Reservdelar
AB Reservdelar (ABR) grundades 1942 av Gunnar V Philipson som ett reservdelsbolag till Philipsonkoncernen. 1981 sålde Märtha Philipson företaget och sedan juni 2019 ägs bolaget av Relais Group. ABR representerar välkända tillverkare av bilreservdelar. Kunderna är i huvudsak bildelsgrossister och motorrenoverare.

ABR har tecknat ett fullserviceavtal för Godkänd Bilverkstad tillsammans med KlarOK och Kontrollerad Bilverkstad.

Olle Boréus på ABR berättar: ”Många av våra slutkunder är märkesoberoende verkstäder med stor kompetens. Vi vill att de har samma möjligheter som kedjeverkstäderna – gärna med ännu bättre förutsättningar. Därför har vi satt ihop ett särskilt samarbetsavtal med marknadsledarna inom kvalitet och Godkänd Bilverkstad”.

”Med KlarOK får verkstäder som handlar våra produkter möjlighet att smärtfritt och på mycket kort tid få full koll på lagar och regler samtidigt som de kan höja sin kvalitet.” 

”Genom Kontrollerad Bilverkstad får verkstäderna hjälp med praktisk uppföljning och revision.”

Markus Englund på KlarOK säger ”Vi är väldigt glada över att få vara med i ett så smart upplägg. Vi vet att detta ger god nytta för verkstäder som vill växa snabbt, med ordning och reda.”

Thomas Engström på KBV berättar ”Det här är ett unikt samarbete som kombinerar de två bästa komponenterna på marknaden för att skaffa sig Godkänd Bilverkstad. Vi ser fram mot att, tillsammans med ABR, hjälpa verkstäder certifiera sig smärtfritt och snabbt.”

”Samarbetet gör att verkstäder som använder avtalet får ett komplett paket för att gå i mål med Godkänd Bilverkstad, på så kort tid som 3 eller 6 månader”, avslutar Olle.

"...verkstäder som använder paketet får ett komplett paket för att gå i mål med Godkänd Bilverkstad på så kort tid som 3 eller 6 månader"

Vill du också bli snabbt klar och OK för Godkänd Bilverkstad?

KlarOK tar dig från noll till alla dokument du behöver. Du får snabb hjälp, full koll och ro i sinnet. Så att du kan jobba med viktigare saker.
JUST NU

Ackrediterat system. Stöds för snabb revision av: