Godkänd Bilverkstad

Motorvägen till Godkänd Bilverkstad

Med KlarOK uppfyller du enkelt branschstandarden Godkänd Bilverkstad. Bilägare kan känna sig trygga när de besöker din verkstad, vetandes att de får toppkvalitet på sin service.

KlarOK hjälper dig med allt från kompetenskrav, utrustning, arbetsprocesser, rutiner, policys och mycket mer. KlarOK stöder dig i att dokumentera och övervaka din verksamhet, samt att hantera eventuella klagomål från kunder på ett effektivt sätt.

Så, bli en del av KlarOK-familjen idag och ta det viktiga steget mot att bli en Godkänd bilverkstad. Välkommen på din resa till framgång!” Läs mera om hur snabbt det går med att bli godkänd här. 

Guiden hjälper dig göra arbetet i rätt ordning och i lagom stora portioner. Den är upplagd för att du skall gå i mål så snabbt som möjligt.

Hantera anställningsavtal så allt blir korrekt. Påminner dig i tid när tillfälliga avtal och provanställningar måste uppdateras.

Spara samarbets- och leverantörsavtal centralt och ha full koll på när det är dags att omförhandla för bättre villkor eller priser.

Slutavsyn för att tillfredsställa försäkringsbolagens krav på dokumentation. Kan fyllas i med mobiltelefonen.

Gör guld av dina avvikelser. Fånga upp återkommande fel och bygg nya smarta sätt att spara bort backjobb och kundklagomål. Se hur din verksamhet bli vassare varje kvartal. Du får stabilitet för att växa rejält!

Funktionen för oljeavskiljare ger dig automatisk avisering när det är dags för inspektion/tömning. Samtidigt blir allt protokollfört så besökande myndighet ser att du har god ordning.

Ha full koll på att din utrustning är kalibrerad och av vem. Du hanterar alltifrån stora saker som besiktning av liftar som kalibrering av momentnycklar. Du har allt samlat och dokumenterat.

Funktionen för kemikalielista löser din huvudvärk vid tillsynsbesök. Det syns att du har god ordning.

Kompetensfunktionen ser till att du vet vem som har utbildning och certifikat för vad. Och när uppdateringar behövs.

Den inbyggda laglistan ger dig information om vilka lagar och regler som gäller dig – och hur du rent praktiskt uppfyller dem.

Hjälper dig hålla reda på nyckeltalen för ledtid, kundnöjdhet och kvalitet.

Funktionen för personalmöten hjälper dig komma ihåg att hålla dem regelbundet. Den hjälper dig få med alla viktiga punkter och ser till att mötet blir protokollfört. Så du kan visa att ni har ordning och reda.

Policys ser till att din vilja är tydlig även när du inte är på plats. Olika policys är ett krav i många verksamheter. Med KlarOK får du lagprövade förslag på vad du kan skriva när det gäller sociala medier, mobiltelefonanvändning, likabehandling och annat som annars kan bli en onödig huvudvärk.

Hjälper dig beskriva hela flödet från mottagning av fordon till återleverans till kund.

Du får automatisk påminnelse när det är dags för att utföra skyddsrond. Du kan gå runt på hela företaget och fylla i protokollet i din mobiltelefon. Eller skriva ut protokollet och kryssa i med en penna. Det viktiga är att du hittar det som måste göras. Systemet protokollför ronden så du kan visa att du uppfyller lagen.

Du får hjälp att bygga upp hela din brandskyddsorganisation. När det är klart får du automatiska påminnelse när det är dags för att utföra uppdatera eller utföra brandsyn. Du kan gå runt på hela företaget och fylla i protokollet i din mobiltelefon. Eller skriva ut protokollet och kryssa i med en penna. Systemet protokollför arbetet så du kan visa att du uppfyller lagen.

Du får automatisk påminnelse när det är dags för att kontrollera arbetsmiljön. Du kan gå runt på företaget och fylla i protokollet i din mobiltelefon. Eller skriva ut det och kryssa i med en penna. Det viktiga är att du hittar det som måste göras. Systemet protokollför arbetet så du kan visa att du uppfyller lagen.

KlarOKs påminnelser gör så att du kan släppa mängder av uppgifter ifrån dig och ändå ha full koll. Genom planeringslistan ser du vad som behövs framåt. En gång i veckan får du en mailpåminnelse om det är något som är nära företstående. Så du slipper fylla din egen kalender med alla saker som lagen kräver av en verkstad.

Enkelhet 95%
Prisvärt 98%
Snabbhet 89%
Användbara förslag 100%

"Jag trodde det skulle vara tuffare, jag är ju inte kvalitetsutbildad. Men jag satt 2-3 timmar om dagen i fyra dagar varav en lördagsförmiddag och matade på. Har man väl börjat jobba i det så ger det ena det andra..”

Glad mekaniker med KlarOK och Godkänd Bilverkstad
5/5

"Den stora fördelen är att jag får koll på mig själv, avtal, lagar, regler och hela verkstaden. Inget glöms bort."

5/5

Så här snabbt kan du bli Godkänd Bilverkstad

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Oftast på kortare tid än en vecka!

Eller 699 kr/månad vid kvartalsvis fakturering.

 

Boka en gratis genomgång

Karolin visar dig hur systemet fungerar och du kan se vad det kan göra för din verksamhet.