Hur startar jag upp Godkänd Bilverkstad?

5 enkla steg för att klara Godkänd Bilverkstad

För att skaffa Godkänd Bilverkstad behöver du inte kunna mer än vad du redan kan. En gång i tiden startade du med enklare reparationer på fordon. Ganska snart lärde du dig mer avancerade moment. Du kastade dig in i nya saker och fick hjälp när du körde fast.

Godkänd Bilverkstad är likadant. Du börjar med det enkla och kastar dig därefter in i det som verkar svårt. Det viktiga är att starta. Precis som du gjorde när du lärde dig avancerade fordonsreparationer.

 1. Börja med det enkla. Ladda ner GBVs folder och läs. Du ser snabbt att du redan har mycket på plats. Du klarar punkt 5.1 omedelbart eftersom du har registreringsbevis och F-skattsedel. Du har förmodligen också redan 7.1, en företagsförsäkring.
  ——————————————
 2. Sätt kryss på de punkter du redan har och sätt dokumenten i en pärm. Det kan vara trevligt att ha ett register i den som du numrerar på samma sätt som foldern. På sätt och vis liknar detta dig när du startade med bilreparationer, du kan allt detta redan. Dags att röra sig mot nya mer avancerade moment!
  ——————————————
 3. Markera de saker som du är osäker på. Ta en punkt åt gången och googla vad som skall utföras.
  ——————————————
 4. Öppna Word och skriv ner vad som skall göras. Numrera varje punkt på samma sätt som Godkänd Bilverkstad. Detta kommer bli dina rutinbeskrivningar och policys framöver. Googla fram checklistor som du kan använda.
  ——————————————
 5. Vissa av punkterna, t ex 4.1 innefattar regelbunden Skyddsrond och systematiskt arbetsmiljöarbete. Lägg in dessa i din kalender med automatisk repetition.

De allra flesta behöver ringa en god vän eller någon kunnig för att kunna klara av alla punkterna. Det allra viktigaste är att du vågar starta!

Rätt vad det är är du framme vid sista punkten – 8.2 – och det är dags att beställa revision inför ditt certifikat!

Vi på KlarOK har tagit fram ett system som hjälper dig i mål på rekordtid. Det guidar dig genom alla dokumenten du behöver. Du får ett automatiskt system med påminnelser och tips om du vill göra saker ännu smartare i din verkstad. Det fina med det systemet är att det hjälper dig både spara och tjäna pengar genom att du automatiskt kommer höja din kvalitet – utan extrahjälp. Framförallt sparar det väldigt mycket tid när du vill skaffa dig Godkänd Bilverkstad.

Faktakälla: Godkänd Bilverkstad
Artikel från www.klarok.se

Klicka för att se 22 sekunder film om KlarOK-systemet

Om du vill se om KlarOK kan hjälpa dig få mer tid och sköta Godkänd Bilverkstad på ett enkelt sätt så hjälper vi gärna till.

Boka en gratis tid (15 min) med Karoline för att se hur KlarOK hjälper dig köra i mål GBV på rekordtid.

Börja med det enkla. Ladda ner GBVs folder och läs. Du ser snabbt att du redan har mycket på plats.