Kan du sköta ditt system för Godkänd Bilverkstad själv?

Eller är det en konsult som sköter det och vet allt?

Eller är det en konsult som sköter det och vet allt? Risken är isåfall att du inte får någon nytta av Godkänd Bilverkstad. Det blir bara ett papper som kostar pengar.

En del verkstäder har upptäckt att när det gått ett helt år med Godkänd Bilverkstad och det är dags för årlig revision – så kan de inte ens logga in. De vet än mindre vad de skall göra. De ringer oss. För de har upptäckt att deras system är för konsulter – inte för dem.

Denna artikeln är den kortaste vi skrivit. Varför?

Den är så viktig.

Vitsen med Godkänd Bilverkstad är att du skall:

  1. Spara dig tid genom bättre kvalitet 
  2. Tjäna mer pengar
  3. Göra ditt bolag mer säkert och stabilt

Godkänd Bilverkstad är till för att du skall få mer tid till viktiga saker.

Om du har ett bra system för att hantera Godkänd Bilverkstad hjälper det dig med detta.

Det ger dig koll, hjälper dig dela ut ansvar och tipsar om smartare sätt att jobba. 

Systemet är din flyttbuss från stress och osäkerhet till full koll på läget och tid för saker som är viktiga för dig.

Vi rekommenderar att du väljer ett system som är gjort för dig. Om du är en väldigt stor verkstad kan du ha ett system som byggs upp från grunden med konsulter. Allt blir precis som ni behöver ha det.

Om du vill ha ett system som passar en liten till medelstor verkstad skall du välja ett system som är kompakt och extremt lättjobbat. Du bör kunna köra det själv utan konsulthjälp. Godkänd Bilverkstad-standarden är nämligen gjord för att det skall vara så enkelt.

 

Vad är KlarOK?

KlarOK är det enda systemet som enbart är byggt för Godkänd Bilverkstad, utan en massa extra krusiduller som kostar tid. Se artikeln om 1,5 mansverkstaden som gjorde sin dokumentation på mindre än en vecka här.

Om du vill flytta in i en vardag där du har mer tid och full koll så har vi ett sätt som hjälper dig enkelt. Just nu kan du boka en gratis genomgång med Karoline på 15 minuter.