Rollsbo Billackering skapade ordning med KlarOK

Skapade ordning med KlarOK

Publicerad: 07 Dec 2021

Rollsbo Billackering utanför Kungälv är en av de verkstäder som använder dataprogrammet KlarOK för att öka lönsamheten och skapa ordning och reda bland dokumenten. – Jag blir snart ensam ägare av verkstaden och har haft stor nytta av KlarOK. Jag slipper oroa mig för att jag missar något viktigt, säger Diana Brömvik.
 

Fordonsproffs skrev häromdagen om företaget Global Fair Group i Ängelholm som tagit fram verkstadssystemet KlarOK, som är ett viktigt steg mot Godkänd bilverkstad och Sermi-certifieringen. Genom att prenumerera på systemet får verkstäder ett verktyg för att hantera det administrativa jobbet.

Om KlarOK

KlarOK är systemet som ser till att din verkstad blir dokumenterad på rekordtid.

  • Om du skall sälja din verkstad kan du med KlarOK enkelt visa att all dokumentation finns på plats och att verkstaden är ett säkert köp.
  • Om du skall köpa en verkstad kan du med KlarOK snabbt se om företaget har vad som krävs för att överleva.

Kontakta oss för att få en gratis demo på 15 minuter. Det kan spara dig många tusenlappar, grått hår och sköna hemmakvällar.

Vill du också göra din verkstad mer lönsam eller bli snabbt klar och OK för Godkänd Bilverkstad?

KlarOK tar dig från noll till alla dokument du behöver. Du får snabb hjälp, full koll och ro i sinnet. Så att du kan jobba med viktigare saker.
JUST NU

Ackrediterat system. Stöds för snabb revision av: