Berga Bilakuten

Berga Bilakuten är klar med all dokumentation för Godkänd Bilverkstad

Publicerad 2021-01-11

På AD Berga Bilakuten i Helsingborg är det alltid fullt upp. Även om verkstaden är särskilt duktig på Mercedes så är man helt märkesoberoende och servar alla märken. Burim Zekaj och Miran Bajrami har haft verkstaden i 8 år och den är mycket uppskattad av sina kunder. Det visar sig i att det går bra för Berga Bilakuten. ”Vi är tre mekaniker just nu och planerar nyanställa en till i år”, berättar Burim.

I december i 2020 fick Burim ett tips av Ralf Lindestam på AD-butiken i Helsingborg: ”Kör igenom din dokumentation med KlarOK så får du koll på allt det där som du inte hinner i vanliga fall.” 

Burim har alltid fullt upp men tvekade inte. Han berättar att det tog inte alls så lång tid som många säger. ”Om man bara sätter sig fri från allt annat så ingen kan störa dig så tar det bara en halvdag att köra igenom. Sen har jag använt lite mer tid på justeringar efterhand.”

”Jag är också väldigt glad för hjälpen och tipsen jag fick över Teamviewer av Henric Viebke på AD Sverige, det hjälpte mig att jobba snabbt.”

Berga Bilakuten blev klar med all sin dokumentation redan samma månad, december 2020.

Burim Zekaj, Berga Bilakuten
Burim Zekaj

När man är klar går det bra att beställa en revision för att bli Godkänd Bilverkstad. Men bortsett det: Vad är det för nytta med att köra igenom KlarOK?

”För mig är den stora fördelen att jag kan lägga in all informationen och få koll på mig själv, avtal, lagar, regler och hela verkstaden. Det viktiga för mig är påminnelserna som gör att jag kommer ihåg alla viktiga saker. Jag gillar det här med rutinstödet i KlarOK. Att jag kan lägga in sånt som jag vill förbättra och det blir gjort.”, säger Burim.

”Den stora fördelen är att jag får koll på mig själv, avtal, lagar, regler och hela verkstaden. Inget glöms bort.”

Vill du också bli snabbt klar och OK för Godkänd Bilverkstad?

KlarOK tar dig från noll till alla dokument du behöver. Du får snabb hjälp, full koll och ro i sinnet. Så att du kan jobba med viktigare saker.
JUST NU

Ackrediterat system. Stöds för snabb revision av: