Om KlarOK

Kvalitetssäkrad_Skadeverkstad_ Markus_Karoline

Hösten 2018 beslöt vi oss för att kombinera våra erfarenheter från fordonsindustri med vårt kontaktnätverk för söka svar på frågorna:
Hur kan vi digitalt hjälpa bilverkstäder att snabbt leva upp till kraven i Godkänd Bilverkstad? Går det dessutom att göra en rad processer i verkstäderna mer kostnadseffektiva och mindre tidskrävande?

 

KlarOK AB är ett molnbaserat ledningssystem från Ängelholm i Sverige. Grundarna av systemet är Karoline Lindboe och Markus Englund som har flera års erfarenhet av verksamhetsstyrning, affärs- och produktutveckling inom IT- och systemlösningar.

Hösten 2018 beslöt de sig för att kombinera sina erfarenheter med sitt kontaktnätverk från fordonsindustrin för söka svar på frågorna:

  • Hur kan vi digitalt hjälpa bilverkstäder att snabbt leva upp till kraven i Godkänd Bilverkstad?
  • Går det dessutom att göra en rad processer i verkstäderna mer kostnadseffektiva och mindre tidskrävande?

Resultatet blev det kompakta ledningssystemet KlarOK. I mars 2019 lanserades det komplett med checklistor, föreskrivna texter och påminnelser så att verkstäder enkelt kan bli klara med dokumentationen som branschen kräver. Systemet rekommenderas av både MRF och SFVF.

KlarOK är idag marknadens mest kompakta ledningssystem för små och mellanstora verkstäder och bilvårdsföretag. Systemets fokus på att hjälpa bilverkstäder har sedan dess expanderats till nya områden för att driva småföretag framåt.

2020 introducerades KlarOK Butik. Strax därpå följdes det av KlarOK Skadeverkstad och i maj 2021 presenterades KlarOK för systematiskt upphandlingsarbete.

KlarOK har sitt huvudkontor i Ängelholm. Slå oss en signal eller boka en gratis systemdemo. Du är varmt välkommen!

Boka en tid med Karoline så får du en 15-min genomgång och kan själv se vilken nytta du kan få av KlarOK.
Börja gärna följa oss på Facebook där vi löpande publicerar smarta tips kring Godkänd Bilverkstad och hur man klarar vanliga lagkrav.